Emotionelle kundetyper

 

Kom bedst i mål med Emotionelle Kundetyper®! 

Ønsker du at overhale dine konkurrenter? At øge salget? Ønsker du mere loyale kunder? Så giv dine kunder et ensartet billede af, hvad virksomheden tilbyder og benyt emotionelle kundetype-metoden!

 Forskning har vist, at 90% af alle beslutninger om et køb baseres på ubevidste, emotionelle fornemmelser. Det er altså kun 10% af beslutningen, der er baseret på rationelle, bevidste argumenter såsom geografi, pris, produktsortiment, kvalitet og service. Emotionelle kundetyper tager udgangspunkt i kundernes emotionelle typer, frem for nogle af de mere traditionelle segmenteringsmetoder, som fokuserer på andre aspekter såsom alder, geografi mv.

Emotionelle Kundetyper® er en forskningsmetode, der er udviklet af Ph.d. Sanne Dollerup og Direktør Jannie Ilum Gade. Den opdeler kunder i fire emotionelle typer, med forskellige personligheder og emotionelle aspekter: 

Den røde kundetype

Den gule kundetype

Den grønne kundetype

Den blå kundetype

Hver kundetype tiltrækkes af en bestemt kommunikation, bestemte billeder, tekster, farver og bruger sociale medier forskelligt. Når man fokuserer på én kundetype gennem hele markedsføringen fra hjemmeside til content og sociale medier, så vil kommunikationen og markedsføringen være ensartet og hænge godt sammen. Man vil som virksomhed fremstå på en bestemt måde, og det bliver tydeligt for kunderne, hvad virksomheden består af. Derfor tiltrækker man de rigtige kunder, som forbliver loyale overfor virksomheden, da de ved, hvad virksomheden står for samt kan tilbyde.

Ved at benytte Emotionelle Kundetyper® lærer du følgende:

Hvem dine kunder er (deres emotionelle kundetype)

 Og

 Hvordan du kommuniker rigtigt til dem:  

Optimer hjemmesiden og få øget omsætningen:

– Vælg den rigtig opsætning, de rigtige farver, billeder og tekster

– Hvilke ord, de identificerer sig med, og hvilken content, de tiltrækkes af

– Bliv mere effektiv på sociale medier og brug de rigtige kanaler!

Vind kunderne i din traditionelle markedsføring:

– Brochurer

– Messer

– Events

– Freebies

– Fysiske butik 

Kontakt os og lad os sammen vælge den helt rigtige kundetype for din virksomhed, så vi sammen får bygget en vinder markedsføringsstrategi!